söndag 17 augusti 2008

Rean igång!

Skriver bara ett snabbt meddelande, nu är rean igång på hemsidan!
Skynda att fynda!

lördag 16 augusti 2008

Ny termin nya tag


Det var ett tag sedan jag skrev. Semestern vi hade var underbar, vi trivdees gott vi vår stuga och gjorde även en hel del dagsutflykter. Hobbe hade det toppen även om hans frihet begränsades efter 4 dagar då han upptäckte granngårdens hundar..

Första dagen när vi kom fram regna det sedan hade vi strålande sol ända tills den dagen vi skulle vända hemåt igen. Många trevliga besök lyste upp vår semestervistelse och jag njöt i fulla drag av att slippa storstadens miljö.

Jag har gett upp klickerträningen med Hobbe, det skulle ju vara kul men det tyckte inte han och då är det ingen ide.

Mats håller på att göra om vår hemsida, alldeles inom kort blir den färdig och då kommer det att var 50% rea på många halsband + på alla örhängen och armband så håll nu ögonen öppna!!!!!

Att börja jobba heltid igen kändes fantastiskt bra för psyket men kroppen orkar inte riktigt med med ännu men det går ändå bra. Jag stretar uppför alla backarna varje dag och är helt färdig när jag kommer till jobbet, men skam den som ger sig en dag ska det väl bli bättre.

Det var underbart att möta alla positiva kollegor, barn och föräldrar, jag gick som på moln de här första veckorna. Det har varit ganska lugnt, barngruppen är inte fulltalig ännu. På måndag börjar ett par nya barn så får vi se hur det går.

Mitt hår börjar så sakta växa ut, jag funderar på att snart gå till frissan och jämna till de stråna jag har så kanske jag snart kan slänga bort peruken. Det känns som ett stort steg, jag avskyr nämligen att ha så kort hår.

Tack för denna gång och glöm nu inte att hålla ett öga på hemsidan, kanske hittar du något på rean!