torsdag 10 september 2009



Tiden går fort och det har snart gått en vecka sedan vi var i Örebro. Det var en mycket trevlig tur vi gjorde och det förlängde känslan av att ha lite extra semester. Vi startade 8.00 på morgonen med Peter som chaufför. Ett par gånger stannade vi för att äta och för att sträcka lite på benen. Lite problem hade vi att hitta fram men tillslut var vi där. Det var ett jättemysigt boende "Tingsgårdens bed and breakfast", kan varmt rekommendera det om ni behöver övernatta i närheten av Örebro. Vi hade tur när vi var där för vi var de enda gästerna så vi störde ingen. Efter installation så tog vi en tur in till stan. Först besökte vi Svampen sedan letade vi upp gatan där Mats mormor och morfar hade bott, det var ju av den anledningen vi gjorde resan. Efter en varm natt som gjorde det svårt att sova så gav vi oss av hemåt. Vi gjorde några stopp på vägen, Motala, Vadstena och Gränna var några av dem. Underbar helg som gav mersmak, vill åka iväg igen!!!!

onsdag 2 september 2009

Onsdag idag och jag slutade tidigt. Åkte upp till Mats på Sahlgrenska sjukhuset. Han har legat inne ett par dagar för att operera in en fistel eftersom han ska gå över från påsdialys till bloddialys. Idag blev han utskriven och vi åkte hem tillsammans.
På eftermiddagen tog vi en tur till IKEA för jag skulle kolla in säng och lite annat. Vi åt middag där och jag shoppade endast med ögonen.
På facebook har de ett spel som heter Farmville, där är man bonde man sår skördar och sköter om sina djur. Tänk att man kan bli så inbiten i något, går in där så ofta jag kan och sedan gäller det att räkna ut att skörda i tid så man inte mister den. Tjäna pengar och värva kompisar är också bra för då kan man expandera.
Var precis ute med Hobbe och var med om en hemsk upplevelse, jag skakar fortfarande. När vi går här ute i lugn och ro kommer en Huskyliknande hund farande och attackerar Hobbe, jag hör mig själv skrika högt och jag vet att jag tänker "nu dör Hobbe". Min älskade hund är bra på att försvara sig som tur är och allt slutar väl, något litet sår är det ända jag upptäckt ännu. Ägaren till hunden kom fort efter som tur var och tog ta i sin hund, han hade två men den andra kom inte lös som tur var. Han kollade så det gick bra med vår hund och uppgav sin adress som det skulle hänt något med Hobbe. Chocken kom efteråt på mig och jag började skaka och gråta när jag promenerade vidare.