lördag 31 december 2011

Gott Nytt År!

Nu har snart år 2011 passerat, endast några timmar kvar.

Sitter här och tänker tillbaka på året som gått och vad det burit med sig personligen för mig.
Detta år har varit ganska kämpigt med tanke på min sjukdom men allt gick ju vägen som tur är.

Lucia bar också med sig en mycket sorglig händelse då min svåger hastig gick bort, endast 67 år gammal, alldeles för tidigt.
Mina tankar går mycket till honom och hans familj som har en tid av sorg de ska gå genom.
Vill säga farväl till Bosse med liten vers.
Vi hann ej säga Dig farväl ty döden kom så fort Men nu vi säga Dig vårt tack vid evighetens port. Det finns en port som öppnas tyst och stänges utan dån, och alla vägar leder dit, men ingen därifrån. Alla frågar "Vart, varthän?", men ingen svaret vet, ty svaret på den frågan är just portens hemlighet.

Lite svårt att gå över till vad året har gett för positivt nu men det är kanske just det som behövs för att klara sig i dystra stunder, det har i alla fall hjälp mig.

Förutom att få uppleva allt underbart med lilla Hugo så finns det små och stora ljuspunkter under året. Det första jag tänker på är min och Hansis förlovning, sedan fick jag träffa min underbara hund Hobbe, beskedet att Jennie och Martin fått en större lägenhet, Jennie har fått vikariat i en butik, Jonas har börjat ta körkort, Hansi har fått tre månaders provanställning som kan leda till fast jobb (han börjar den 2/1-12), och jag har slängt bort det sista som påminner mig om sjukdomen, peruken!
På annandagen fick min systerdotter Petra en liten son till, välkommen lilla Anton, vi önskar dig och din familj allt gott.
Sedan finns det alltid små vardagliga positiva händelser, det gäller bara att se dem och njuta av dem och det försöker jag göra så mycket jag kan.

Önskar er alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt år med mycket kärlek och värme.
Sköt om er