måndag 5 mars 2012

Mars

Så har jag åter gått genom en kontroll och allt är bra men det visade att mina tarmar tagit lite stryk av all strålning.Ingenting som inte går att lösa jag får äta medicin för det resten av mitt liv men vad gör det bara allt fungerar som det ska.

Våren börjar närmar sig och jag njuter av solen för fullt så fort den kommer fram :-)
Årets första utflykt blev till sjön Aspen, hoppas det snart blir fler utfärder.




Min dotter Jennie har gjort en tatuering till, inget jag gillar precis men det får väl går an eftersom det är Hugos namn hon tatuerat in, fin är den i alla fall.



Dop har vi hunnit med denna månad, Anton barnbarn till min äldsta syster Kerstin var det som fick sitt namn tillkänna givet :-) Han skötte sig utmärkt i kyrkan och bara log hela tiden :-)
24 februari utökades släkten med ännu med ett litet liv, Kerstins äldsta dotter fick en liten tjej, Maja ska hon heta. Snart ska lyckan le mot min syster ännu en gång för ännu ett barnbarn ska anlända i april :-) Min syster kommer ha mycket att göra, 5 barnbarn inom 3 år, inte illa!





Just nu känns det som livet börjar rätta till sig. Till vår stora glädje går Hansis praktik över till 6 månaders anställning f.o.m 1 april sedan blir det visstidsanställning ett halvår och sedan fast. Äntligen kan vi se framåt och börja planera lite, lyckan är stor!!!!!

Apropå planering så är en vecka av semestern bokad till Dalarna så att jag kan hälsa på min underbara Hobbe igen :-) Ännu en händelse att se fram emot :-D Jennie med familj, Jonas & Peter följer också med, ska bli så himla kul :-)