söndag 20 maj 2012

Maj 2012

Jaha så har man själv gått och blivit ett år äldre, inte i sinnet  som tur är :-)
På min födelsedag trodde jag att jag skulle hem efter jobbet och städa lite och sedan vänta på Hansi som slutade sent denna dag.
Men överraskad vart jag när min dotter kom och hämta mig i deras nya fina bil, vi åkte ner till stan i det vackra vädret och strövade runt i Haga där hon bjöd mig på en fika, rabarberpaj och vaniljsås, mums.
När jag kom hem stod en vacker rosenbukett och väntade på mig, den var från min älskade Hansi.
Fick blommor från arbetskamraterna och Jennie med så nu är här blomrikt här hemma.
Tänk att jag har en så underbar dotter och sambo som verkligen förgyllde dagen :-)









Apropå dotter så blev min äldsta syster farmor dagen innan jag fyllde år. Hennes son Nicklas blev pappa till en ljuvlig liten tjej som ska heta Gry.











Maj månad började verkligen med blandat väder, ena dagen soligt och varmt för att sedan växla till kallt och blåsigt nästa dag eller regn och åskväder.
När det var som finast besökte jag och Hansi mitt favorit ställe på kusten, Frillesås. Vi promenerade runt och sedan satte vi oss på klipporna för en fika och för att njuta av den härliga solen.


Göteborgsvarvet har vi också haft denna månad vilket innebär en stor folkfest. Alltid lika kul att gå dit och kolla och se på alla dessa hurtiga människor, en hel del roliga utstyrslar finns det med. Utanför fönstret är det rena kaoset med alla bilar som står parkerade på ett eller annat sätt för att inte tala om när alla ska åka hem igen, ojoj!!

 

Sverige ute ur hockey VM men det behöver vi inte tala mer om :-(



Vi gjorde en heldagsutflykt till Nordens Ark och Smögen nu i lördags, perfekt väder denna dagen, molnigt och inte så varmt.



Nu börjar Greklandsresan närma sig med stormsteg, pirrar i magen när jag tänker på det. Ska bli spännande men bävar dock att visa mig i baddräkt bredvid min fina brunbrända systrar kommer jag ligga där blekfet,  ja ja det är väl bara att tänka på annat som sol och goda drinkar.