måndag 29 oktober 2012

Oktober

Så ska jag blicka tillbaka på oktober månad.

 

Första fredagen i månaden var jag och Ann hemma  hos vår kollega och vän på kvällen.
Vi hade supertrevligt. Hon bjöd på så god mat och dryck i sitt fina hem. Mycket skratt som vanligt, till och med lite dans blev det. Verkligen ett stort tack Sussie för en mycket angenäm kväll!!!

Vi passade Hugo en helg medan hans föräldrar var ute och roa sig. Vi tillbringade lördagen på Naturhistoriska museet. Det var så kul att gå med honom där, han var så intresserad, tittade och pratade hela tiden. Fika gjorde vi naturligtvis och han visste precis vad han ville ha, bulle och kolakaka. Innan vi lämnade museet handlade vi lite i shoppen, en liten plastval blev det och en stor grön sopbil.

 

 Efter det begav vi oss till Plikta, oj så mycket folk det var där! Efter lite lek gick vi hemåt, Hugo ville vi skulle gå förbi sälarna och naturligtvis gjorde vi det, vi titta även till pingvinerna :-)
Han sov gott hela natten i vår dubbelsäng, Hansi och jag tog bäddsoffan i vardagsrummet.

 




Jennies mage den växer och frodas, den 15 mars är det beräknat till. Ska bli kul att se hur Hugo reagerar på att bli storebror, just nu vill han att hans mamma ska öppna magen så han kan se bebisen, så sött. Jag tror han kommer bli en stolt storebror!



 En liten tur till Hansis mamma har vi också hunnit med. Som vanligt var det väldigt trivsamt, hon är en sådan glad, varm och godhjärtad  kvinna. Vi åkte till Åtvidaberg, när vi var där och köpte min efterlängtande hallbänk som nu står så fint här hemma. Tyvärr var inte vädret det bästa men vi var i alla fall nere vid ett äppleträd och plockade en korg full :-) Äpplena var till min mamma som så gärna ville ha lite för att göra mos, härligt när man kan glädja någon.

Så mycket annat har väl inte hänt under denna månaden, vi kämpar på och jobbar som vanligt. Vi försöker njuta av höstmörkret så mycket det går med att tända levande ljus och njuta av film och närheten till varandra. Sitter även och planerar små utflykter och annat som vi kan förgylla denna trista årstid med.