söndag 9 november 2008

Besök från Dalarna

Nu i helgen har vi haft besök av Mats pappa och hans sambo Berit.
De kom i onsdagskväll, jag arbetade sent den dagen. Under torsdagen då jag arbetade skjutsa de Mats på lite olika ställen som han behövde till. Det var underbart fantastiskt de fixade så att Mats fick en rullstol, vi är dem evigt tacksamma. Jag blev så glad för att det ger oss större möjlighet att göra saker tillsammans. Vi åt middag, tittade lite på tv och så hade den dagen gått.
På fredagen var våra gäster nere och "gjorde stan".
Vi fick så fina presenter av dem, bl a en lampa till köket som lyser upp i höstmörkret.
På lördagen åkte vi till Borås och knalleland där och Mats kunde följa med, det var kanonbra med rullstol. Nu är det bara att hoppas att rullstolen går in i vår bil, det återstår att se.
Panduro hade lagt ner i Borås, vilken besvikelse, där hade jag tänkt handla, var även på jakt efter skor men hittade inget intressant. Nu är det söndag kväll och våra gäster har återvänt hem det känns lite sorgligt, det hade varit roligt att hitta på lite mer saker att göra tillsammans men förhoppningsvis blir det fler chanser till det.
Helgen har varit bra förutom lite magont och en förkylning som tagit ny fart igen, hoppas den försvinner snart. Har gjort lite halsband och nu är det snart dags för middag, imorgon är det måndag igen.

Inga kommentarer: