lördag 25 oktober 2014

Oktober-2014

Så har oktober månad snart gjort sitt, den har mest varit trist vädermässigt sätt, grå blåsig och regnig. Vi har snart bott i vår nya lägenhet i en månad, tiden går fort. Tack vare att Hansi är arbetslös så har vi kommit i ordning  (inget ont som inte har något gått med sig). Lite ont om förvaringsutrymmen är det tyvärr, källaren är fylld till bredden. Min mamma blev vår första gäst en söndag, vi åt middag och tittade på film från Jennies och Martins bröllop. Så lovade jag lite foton från lägenheten, här kommer de.










Så här ser det ut när du kommer in i hallen, det andra fotot taget mot ytterdörren.
























Arbetsrum














 Storarummet  från två olika vinklar.




















Badrummet och toan.

















Köket            














Sovrummet












Och till sist lite utsikt, den lilla vi nu har.




Vad mer har vi gjort denna månad förutom att komma i ordning och jobbat. Barnvakt har vi varit ett par gånger. Den ena gången var Hugo så dålig med hög feber och ont i höger sida. De trodde att han hade blindtarmsinflammation men det visade sig att förkylningen satt sig i bukspottskörteln som svullnat upp och gett smärta. Konstiga saker det finns hade aldrig hört talas o detta.



Vi var på Lorensbergsteatern en kväll och såg Galenskaparna och After Shave,  deras 30-års fest!
Å vad vi skrattade, många gamla godingar som jag kom ihåg men även lite som jag inte sett förut.  Lite äldre och lite rundare hade de allt blivit. Verkligen är rolig kväll och tiden bara försvann så snabbt.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt ni fått i den nya lägenheten!

<3 Marjatta

Anette sa...

Tack Marjatta, vi trivs så bra här :-)